Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
22 октября 2019, 11:25

Податкова знижка: за 2018 рік можна скористатися по 31 грудня поточного року

У Головному управлінні ДПС у Луганській області нагадали. Платники податків, які протягом 2018 року сплачували проценти за іпотечним кредитом, перераховували благодійні внески неприбутковим організаціям, оплачували навчання своє або своїх дітей, страхували себе та свою родину, сплачували кошти за переобладнання транспортного засобу на альтернативні види палива, можуть скористатися правом на отримання податкової знижки.

Використати це право громадяни можуть до 31 грудня 2019 року, подавши декларацію про майновий стан і доходи до податкового органу за місцем своєї реєстрації.

Вищезазначені витрати можна включити до податкової знижки, якщо вони фактично здійснені платником податку протягом звітного податкового року та підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема, квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). У зазначених документах обов'язково повинні бути відображені вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).


+Поширити: