Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
23 октября 2019, 14:09

БІЛЬШЕ РОБОТОДАВЦІВ, ВАКАНСІЙ ТА ПРАЦЕВЛАШТОВАНИХ – СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПІДБИЛА ПІДСУМКИ ЗА 9 МІСЯЦІВ РОБОТИ

Луганська обласна служба зайнятості суттєво підвищила основні показники.

Так, за підсумками за 9-місячної роботи цього року кількість роботодавців, які співпрацюють зі службою зайнятості, збільшилася майже на три тисячі одиниць (7,2%). Як наслідок – на 6% збільшилася кількість вакансій; наразі у базі служби зайнятості близько 17 тисяч актуальних пропозицій роботи.

Кількість осіб, працевлаштованих за сприяння служби зайнятості області, зросла майже на 10%, це близько 15 тисяч осіб. Також збільшилася чисельність безробітних, які навчаються за робітничими професіями на замовлення роботодавців.

Прогнозування ринку праці відтепер є пріоритетною функцією служби зайнятості. Про це заявив директор Луганського обласного центру зайнятості Сергій Болотський 17 жовтня під час наради директорів базових ЦЗ.

«Саме центри зайнятості повинні передбачити потреби роботодавців у кадрах, володіти прогнозними даними щодо вивільнення працівників та впевнено реагувати на ці виклики. Також – служба має знати про міські цільові програми та інвестиційні проекти, які направлені на створення нових робочих місць», - підкреслив Сергій Болотський. Такі зміни пов’язані із запланованим переведенням Державної служби зайнятості України під контроль Міністерства розвитку економіки та формування державної політики у сфері праці.


+Поширити: