31 октября 2019, 13:10

Ярмарки вакансій стануть традиційними!

Сьогодні – 30 жовтня у Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості відбувся особливий Ярмарок вакансій. Підприємства та організації представили шукачам роботи близько сотні вакансій із зарплатнею від 6000грн.

«Ситуація на ринку праці поступово змінюється: роботодавці починають розуміти, що на мінімальну оплату знайти кваліфікованого працівника неможливо. Тим, хто багато вміє, треба достойно платити», - наголошує директор центру зайнятості Сергій Акулов. У Сєвєродонецьку токарю, слюсарю, транспортувальнику пропонують зарплатню у 10000грн, службовцям (економіст, юрисконсульт, бухгалтер, завідувач відділу) – від 8000грн.

Окрім підприємств у заході взяли участь фахівці міського та обласного відділів рекрутингу. Вони шукають кваліфікованих працівників під конкретні замовлення роботодавців та створюють власну базу резюме. Сьогодні за їхніми послугами звертаються роботодавці з інших регіонів, які пропонують роботу вахтовим методом, надають житло та харчування.

Свої послуги з перенавчання пропонує безробітним і Луганський центр професійного-технічної освіти. Юлія Могильова розповіла, що залишилася без роботи, але не втратила надію на працевлаштування. Наразі молода жінка безкоштовно навчається у ЛЦПТО за професією кухар. Завдяки дуальній формі навчання у слухачів курсу є можливість проходити виробничу практику на підприємствах та у закладах харчування. У такий спосіб можна легко знайти майбутнього роботодавця, - каже Юлія.

Всі відвідувачі заходу могли відкрито поспілкуватися з роботодавцями, залишити резюме або записатись на співбесіду. Відтепер такі Ярмарки вакансій стануть традиційними і проводитимуться 20 числа кожного місяця. Щоразу на них запрошуватимуть нових роботодавців, це стане запорукою тісної співпраці зі службою зайнятості.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/10/2019-10-31-6.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024