Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Власть / Региональные
04 ноября 2019, 14:23

У підрозділах Лисичанського прикордонного загону зі складу ООС продовжується системна робота з попередження корупційним проявам

Щоденно КПВВ «Станиця Луганська» перетинає понад 10 тисяч громадян. Це єдиний контрольний пункт, який функціонує в межах Луганської області для перетину лінії розмежування. Тому, тут зосереджено максимально сил та засобів Лисичанського прикордонного загону для забезпечення ритмічності у пропуску та мінімізації часу очікування громадян для проходження перевірочних операцій, завдяки чому підвищено рівень безпекової складової, що являється пріоритетним завданням прикордонників.

Значна увага приділяється і профілактичній роботі з попередження корупційних проявів у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська». Серед основних заходів, що проводяться з особовим складом, залученого до виконання обов’язків служби, це індивідуальні бесіди, анонімні анкетування про умови несення служби, рівень матеріального забезпечення, умови проживання та вмотивованість, наявність корупційних ризиків у колективі; лекційні заняття з метою підвищення поінформованості у галузі антикорупційного законодавства.

Слід зазначити, що робота по профілактиці корупційним проявам проводиться і з громадянами, які перетинають кпвв: спілкування з громадянами для моніторингу громадської думки, роз’яснення відповідальності за пропозицію дачі хабара посадовій особі.

У будь якому випадку, керівництво Лисичанського прикордонного загону звертається до громадян – проходження контролю у кпвв є безкоштовним та не потребує жодної оплати. Але якщо Ви стали свідком корупційного прояву збоку військовослужбовців прикордонного загону, просимо негайно повідомляти про це на телефон служби «Довіра» за номером (044) 527-63-63.

Прес – служба Лисичанського прикордонного загону


+Поширити: