Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
07 ноября 2019, 15:40

Спрощенець звертається за субсидією: які доходи будуть враховані?

У Головному управлінні ДПС у Луганській області проінформували. При призначенні житлової субсидії фізичним особам - підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування, незалежно від отриманих (неотриманих) доходів сукупний дохід обчислюється наступним чином.

За кожен місяць дохід обчислюється в розмірах мінімальної заробітної плати, встановленої на кінець періоду, за який враховуються доходи:

однієї мінімальної заробітної плати - для платників єдиного податку першої групи;

двох мінімальних заробітних плат - для платників єдиного податку другої групи;

трьох мінімальних заробітних плат - для платників єдиного податку третьої групи.

При цьому, для спрощенців платників єдиного податку першої – третьої груп не враховується дохід, отриманий самозайнятою особою, та дохід від провадження підприємницької діяльності, інформацію про які подано ДПС на запит структурного підрозділу з питань соціального захисту населення.

Система оподаткування та група платника єдиного податку для спрощеної системи оподаткування визначається на початок місяця, з якого призначається житлова субсидія (детальніше https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/807-2019-%D0%BF ).


+Поширити: