Сплачували за навчання: поверніть частину сплаченого податку. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
12 ноября 2019, 13:00

Сплачували за навчання: поверніть частину сплаченого податку

У Головному управлінні ДПС у Луганській області розповіли. Мають право повернути частину сплаченого податку громадяни, які сплачували протягом 2018 року за освітні послуги, що надаються дошкільними, шкільними та позашкільними закладами освіти.

Підтвердженням отриманих освітніх послуг є угода, яку платник укладає із закладом освіти. В цій угоді має бути зазначено: надавач та отримувач послуги; сума та термін надання послуги. Угоди та розрахункові документи, які підтверджують сплату коштів, платник має зберігати протягом трьох років.

Нагадаємо: для отримання податкової знижки за 2018 рік громадяни мають подати декларацію про отримані доходи до контролюючого органу, в якому перебуває на обліку платник податків, з 1 січня до 31 грудня 2019 року.

При цьому скористатися правом на податкову знижку необхідно до кінця звітного року, бо на наступні податкові роки таке право не переноситься.

Порядок та умови надання податкової знижки визначено ст. 166 Податкового кодексу України.


+Поширити: