На Луганщині затримана організована група наркозбувачів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
21 ноября 2019, 13:00

На Луганщині затримана організована група наркозбувачів

Детективи Слідчого управління разом із оперативниками Управління протидії наркозлочинності, бійцями батальйону поліції особливого призначення та співробітниками спецпідрозділів ГУНП в ході проведення комплексу оперативних заходів викрили організовану групу наркозбувачів.

До складу групи входили мешканці Старобільського району, з яких більшу частину складають жінки. Ця група займалась збутом наркотичного засобу канабісу не тільки на території області, а ще й здійснювали постачання наркотику на непідконтрольну територію України.

Правоохоронцями задокументовано декілька фактів збуту цією групою наркотичної речовини на суму більше 21 тисячі гривень.

Під час проведення одночасних обшуків за місцем мешкання членів цього угруповання співробітниками поліції було виявлено та вилучено біля 6кг наркотичного засобу канабісу, мобільні телефони, грошові кошті у сумі понад 35 тисяч гривень.

Вилучено спрямовано на експертизу до НДЕКЦ.

Проводиться досудове слідство у рамках кримінального провадження за статтею за ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Двох членів угруповання вже затримано у порядку статті 208 КПК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років.


+Поширити: