Прокуратура: Завершене досудове розслідування щодо особи, яка використовувала завідомо підроблені офіційні документи. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
22 ноября 2019, 17:40

Прокуратура: Завершене досудове розслідування щодо особи, яка використовувала завідомо підроблені офіційні документи

Новоайдарським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво досудовим розслідуванням за фактом використання чоловіком завідомо підроблених офіційних документів, а саме кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 358 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець м.Сєвєродонецька придбав у невідомої особи підроблений бланк посвідчення водія на своє ім’я. В подальшому, керуючи транспортним засобом в напрямку смт.Новоайдар з м.Сєвєродонецьк, перебуваючи на блокпосту в с. Новоохтирка Новоайдарського району Луганської області, знаючи, що придбане ним посвідчення водія містить неправдиві відомості, під час зупинки автотранспорту надав співробітникам поліції придбаний офіційний документ, а саме водійське посвідчення, яке містить неправдиві відомості, видаючи його за оригінальне.

За фактом використання завідомо підробленого посвідчення водія, після виконання необхідних слідчих дій, отримання відомостей з сервісного центру МВС та проведення технічної експертизи документів, які підтвердили факт підроблення офіційного документу, прокурором Новоайдарського відділу місцевої прокуратури чоловіку оголошена підозра, у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.358 КК України та обвинувальний акт за обвинуваченням порушника у вчиненні вказаного злочину, спрямовано до суду для розгляду по суті.

Довідка: ч.4 ст.358 КК України передбачене покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Прокурор Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури О.Скрипник


+Поширити: