Прокуратура: Завершене досудове розслідування щодо особи, яка використовувала завідомо підроблені офіційні документи. Ірта-Fax (версія для друку) 22 ноября 2019, 17:40

Прокуратура: Завершене досудове розслідування щодо особи, яка використовувала завідомо підроблені офіційні документи

Новоайдарським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво досудовим розслідуванням за фактом використання чоловіком завідомо підроблених офіційних документів, а саме кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 358 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець м.Сєвєродонецька придбав у невідомої особи підроблений бланк посвідчення водія на своє ім’я. В подальшому, керуючи транспортним засобом в напрямку смт.Новоайдар з м.Сєвєродонецьк, перебуваючи на блокпосту в с. Новоохтирка Новоайдарського району Луганської області, знаючи, що придбане ним посвідчення водія містить неправдиві відомості, під час зупинки автотранспорту надав співробітникам поліції придбаний офіційний документ, а саме водійське посвідчення, яке містить неправдиві відомості, видаючи його за оригінальне.

За фактом використання завідомо підробленого посвідчення водія, після виконання необхідних слідчих дій, отримання відомостей з сервісного центру МВС та проведення технічної експертизи документів, які підтвердили факт підроблення офіційного документу, прокурором Новоайдарського відділу місцевої прокуратури чоловіку оголошена підозра, у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.358 КК України та обвинувальний акт за обвинуваченням порушника у вчиненні вказаного злочину, спрямовано до суду для розгляду по суті.

Довідка: ч.4 ст.358 КК України передбачене покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Прокурор Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури О.Скрипник


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/11/2019-11-22-17.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024