«ЧФР Клуж» – «Кіндія». Ірта-Fax (версія для друку) 25 ноября 2019, 12:18

«ЧФР Клуж» – «Кіндія»

Рідко ми розбираємо матчі румунської Ліги 1, але сьогодні можна зрробити виключення із правил. Лідер першості «ЧФР Клуж» має непогані шанси закріпити свій відрив від «Вііторула» у домашній грі проти «Кіндії» із містечка Тирговіште.

Господарі випереджають свого головного конкурента лише на два бали після шістнадцяти турів. Але зовсім поряд знаходиться ціла група переслідувачів на чолі із «Астрою» та «Стяуа», які мають відставання у три та чотири бали відповідно. Вдома представник Румунії у Лізі Європи грає надзвичайно потужно. Про це я згадував раніше у двійниках на даний турнір, де «ЧФР Клуж» підтвердив мої слова героїчною перемогою над «Ренном» 1:0. До речі, саме після виснажливої гри проти французів «Залізничники» втратили да очка на полі «Динамо» Бухарест, розписавши мирову 0:0. Тому логічно, що сьогодні команда Дана Петреску має реабілітуватися проти «Кіндії» вдома.

Гості – класична команда-донор очок для фаворитів. Чотири матчі у ряд «Кіндія» без перемог, посідає десяту сходинку і веде боротьбу за збереження прописки в еліті через нижній плей-оф у «групі вильоту». У гостях «Маленький Аякс», як називають цей клуб у Румунії, здобув лише дві перемоги над слабшими опонентами. Показовим був розгром від головного конкурента «Залізничників» «Вііторула» 0:3, який реально визначає клас гостей.

Рейтинг Букмекерiв


URL: http://irtafax.com.ua/news/2019/11/2019-11-25-7.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024