Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
29 ноября 2019, 15:59

Для людей з інвалідністю є підходяща робота

Сергій Халапурда має вищу економічну освіту та досвід роботи в будівельній сфері. Чоловік працював робітником з комплексного обслуговування будинків, але у березні 2018 року був змушений звільнитися через різке погіршення здоров’я. Самостійний пошук роботи виявився безрезультатним, адже за рекомендаціями МСЕК чоловіку протипоказана тяжка фізична праця.

По допомогу у працевлаштуванні Сергій звернувся до Новопсковського районного центру зайнятості. Уважно вислухавши клієнта, кар’єрний радник допомогла розробити індивідуальний план з працевлаштування. До підбору підходящої роботи також залучили фахівців з МСЕК, які надавали рекомендації щодо умов праці з урахуванням поточного стану здоров’я. Співпраця фахівців ЦЗ та соціальних партнерів була спрямована на психологічну підтримку та тимчасову зайнятість: чоловік брав участь у громадських роботах на посаді кур’єра у Новопсковській селищній раді.

Висока мотивація шукача до праці, професіоналізм кар’єрного радника та кваліфікована допомога соціальних установ дали свої результати! Сергія Халапурду працевлаштовано контролером енергонагляду до ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання". Наразі наш клієнт успішно працює, має позитивні відгуки від керівника установи та абонентів дільниці, яку він обслуговує.


+Поширити: