Служба зайнятості допомагає знайти роботу людям з інвалідністю. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
29 ноября 2019, 10:08

Служба зайнятості допомагає знайти роботу людям з інвалідністю

Бажання працювати не завжди прискорює працевлаштування, адже не всі види робіт можуть бути доступні за станом здоров’я. Кар’єрний радник забезпечує індивідуальний підхід до клієнта і допомагає шукачу набути впевненості в своїх силах!

Анатолій Бахмут працював механіком у ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», але у квітні 2018 року через погіршення стану здоров’я йому довелося звільнитися. По допомогу у працевлаштуванні чоловік звернувся до Новопсковського районного центру зайнятості.

Кар’єрний радник допоміг шукачу реально оцінити свої можливості та зорієнтував на зміну сфери діяльності. Поки підходящої роботи не було чоловік брав участь у громадських роботах – допомагав у Новопсковській селищній раді, а згодом був працевлаштований в ДНЗ «Світлячок» на посаду сторожа на період відсутності основного працівника.

Після закінчення строку трудового договору Анатолій повторно звернувся до центру зайнятості. Рекомендація від попереднього роботодавця допомогла йому отримати постійну роботу з комплексного обслуговування й ремонту будинків в ДНЗ ясла-садок «Теремок». Втім маючи вищу освіту та досвід, Анатолій прагнув знайти роботу інженера, тому залишався у полі зору кар’єрного радника й отримував послуги соціального супроводу. Результатом тісної співпраці стало працевлаштування до КНП "Новопсковський центр Первинна медико-санітарна допомога" на посаду інженера з охорони праці, де Анатолій Бахмут працює дотепер.


+Поширити: