Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
05 декабря 2019, 12:51

Місцеві бюджети Луганщини за 11 місяців поточного року отримали майже 3,1 млрд гривень

У Головному управлінні ДПС у Луганській області повідомили, що протягом січня-листопада 2019 року до загального та спеціального фондів місцевих бюджетів надійшло 3 млрд 61 млн гривень.

Надходження доходів загального фонду місцевих бюджетів Луганщини склали 3 млрд 28 млн грн податків та зборів. У порівнянні з аналогічним періодом 2018 року надходження збільшились на 17 відсотків або на 400,7 млн гривень. Важливо, що зростання надходжень досягнуто з усіх бюджетоутворюючих податків.

Зокрема, за результатами наповнення бюджетів 2 млрд 174 млн грн отримано за рахунок сплати податку на доходи фізичних осіб, що у порівнянні з минулим роком більше на 303,4 млн гривень. Крім того, за цей період надійшло 376,1 млн грн єдиного податку, що перевищує минулорічний результат на 50,5 млн гривень.

Додаткові кошти, які отримали територіальні громади Луганщини у своє розпорядження, дозволять у фінансовому плані вирішити чимало питань, які стосуються їх соціального та інфраструктурного розвитку.


+Поширити: