Чоловік прямував через КПВВ «Станиця Луганська» з товаром військового призначення. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
10 января 2020, 15:27

Чоловік прямував через КПВВ «Станиця Луганська» з товаром військового призначення

На виконання розпорядження Командувача Об'єднаних сил прикордонники та співробітники ДФС України продовжують посилювати заходи боротьби з незаконним переміщенням товарів через лінію розмежування.

Про це повідомляє прес – служба Лисичанського прикордонного загону.

Так, сьогодні для проходження контрольних процедур на вихід з тимчасово окупованої території Луганщини на КПВВ «Станиця Луганська» прибув громадянин України. Під час проведення огляду його особистих речей оглядовою групою прикордонників та представників ДФС України, що спільно діють у складі Об'єднаних сил, було виявлено захований в чорний поліетиленовий пакет серед одягу приціл для стрілецької зброї із функцією нічного бачення.

З пояснень громадянина встановлено, що придбав він приціл на ринку в окупованому Луганську та переміщував через лінію розмежування на прохання свого товариша.

Наразі, чоловіка та знахідку передано представникам Національної поліції для прийняття подальших правових рішень.


+Поширити: