Військовий прокурор Луганського гарнізону провів антикорупційну бесіду з прикордонниками. Ірта-Fax (версія для друку) 17 февраля 2020, 14:14

Військовий прокурор Луганського гарнізону провів антикорупційну бесіду з прикордонниками

У ході зустрічі Військовий прокурор військової прокуратури Луганського гарнізону підполковник юстиції Андрій Кузьмін нагадав що таке корупційне діяння, види та форми корупції. Поговорили про відповідальність за корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, а також порядок внесення до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Про це повідомляє прес – служба Лисичанського прикордонного загону

Також Андрій Кузьмін наголосив про необхідність своєчасної подачі декларації про доходи та видатки за 2019 рік, розповів про зміни в заповненні електронної декларації, які набрали чинності з 01 січня 2020 року, та звернув увагу на відповідальність за неподання, несвоєчасне подання та подання недостовірної інформації при заповненні декларації.

Як позитив Андрій Кузьмін відмітив, - «Прикордонники, які несуть службу у КПВВ на Луганщині, мають позитивні результати у боротьбі з корупцією. Зокрема, військовослужбовці припинили 6 кримінальних правопорушень відповідальність за яке передбачене ст. 369 КК України. Можна стверджувати, що у прикордонному відомстві проводиться системна та якісна робота у боротьбі з корупційними проявами.».


URL: http://irtafax.com.ua/news/2020/02/2020-02-17-12.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024