Робота служби зайнятості в умовах карантину. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
17 апреля 2020, 11:41

Робота служби зайнятості в умовах карантину

З початку карантину майже у 1,5 рази збільшилась реєстрація безробітних в центрах зайнятості Луганщини. Так з 12 березня по 15 квітня вже зареєстровано 2005 осіб. Про це сьогодні – 17 квітня 2020 року в інтерв’ю журналістам телеканалів «ДОМ» та Телеканал Донбасс розповів директор Луганського обласного центру зайнятості Сергій Болотський.

Найбільшу кількість людей звільнено у сфері обслуговування та громадського харчування. Кількість вакансій, які надходять від роботодавців в умовах карантину, зменшилась майже вдвічі. Наразі затребувані працівники сільського та лісового господарства, спостерігається також попит на працівників в сфері охорони здоров’я, надання соціальної допомоги логістики.

Нагадуємо, що на період встановленого карантину обслуговування громадян (зокрема прийом осіб, які шукають роботу та зареєстрованих безробітних) відбувається дистанційно – за допомогою телефонного зв’язку та електронних сервісів. Алгоритм роботи можна переглянути на офіційному сайті державного центру зайнятості: https://www.dcz.gov.ua/ Всі громадяни, які звертаються до центрів зайнятості, отримують повний спектр послуг, передбачених законодавством.


+Поширити: