На Донеччині СБУ викрила на корупції посадовців Держгеокадастру. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал
04 июня 2020, 17:00

На Донеччині СБУ викрила на корупції посадовців Держгеокадастру

Служба безпеки України викрила на хабарах двох державних інспекторів відділу контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області.

За попередньою версією слідства, незаконні заробітки організували провідний та головний спеціалісти, які курують Волноваський, Мангушський, Нікольський райони та місто Маріуполь.

Співробітники СБУ задокументували, що посадовці вимагали від місцевого приватного підприємця 50 тисяч гривень за не реагування на самовільне захоплення 68 га земель під сільгоспугіддя.

Затримали обох правопорушників відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з вулиць Маріуполя під час одержання усієї суми хабара.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Обом фігурантам повідомлено про підозру в скоєнні злочину.

Заходи із протидії корупції проводились спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Пресслужба ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях


+Поширити: