Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия / Региональные
08 июля 2020, 15:16

Оперативна інформація щодо загорання сухої трави та лісового масиву на території Новоайдарського району

Станом на 14 год. 8 липня продовжується гасіння лісової пожежі, що виникла 6 липня поблизу с. Осколонівка у Новоайдарському районі Луганської області та через сильний поривчастий вітер (до 20 м/с) змінних напрямків поширилась на хвойні лісові квартали поблизу сіл Капітанове та Воронове, а також на територію села Смолянинове.

Орієнтовна площа пожежі складає близько 5 тис. га.

Силами ДСНС евакуйовано з житлових будинків с. Смолянинове та дачного кооперативу «Вовче озеро» 30 осіб (з них 13 дітей) та 30 осіб відселено.

В наслідок пожежі вогнем знищено 23 та пошкоджено 36 житлових будинків в с. Смолянинове та знищено 80 дачних будинків кооперативу “Вовче озеро”.

Підтверджено загибель 5 осіб та 9 осіб (з них 2 дітей) госпіталізовано.

Основні сили і засоби зосереджені на захист населених пунктів, створення мінералізованих смуг та гасіння окремих осередків пожежі.

До гасіння пожежі залучено 1 тис. 622 чол. та 200 од. тех., з них від: ДСНС 632 чол. о/с та 139 од. техніки, у тому числі 2 пожежні літаки АН-32П.

На місці пожежі розгорнуто оперативний штаб, пункт життєзабезпечення та працює оперативна група ДСНС. Роботи проводяться у цілодобовому режимі.

Прогноз погоди:

В Новоайдарскому районі Луганської області протягом дня хмарно без опадів, вітер південно-західний 3 м/с, температура повітря до 34 градусів тепла.

ДСНС України


+Поширити: