Ліквідовано антикорупційний комітет при Луганській облдержадміністрації. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
20 июля 2020, 17:04

Ліквідовано антикорупційний комітет при Луганській облдержадміністрації

Відповідне рішення прийняте у зв’язку з тим, що функції за цим напрямом виконують Комісія з оцінки корупційних ризиків в Луганській обласній державній адміністрації та Комісія з питань законності, взаємодії з органами правопорядку, боротьби з корупцією, створена у громадській раді при Луганській обласній державній адміністрації.

Розпорядження про ліквідацію антикорупційного комітету при Луганській обласній державній адміністрації (№ 507) підписав сьогодні, 20 липня, голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай (http://loga.gov.ua/sites/default/files/golova-acts/200720507.pdf).

У документі, зокрема, вказано:

«…ліквідувати антикорупційний комітет при Луганській обласній державній адміністрації та вважати такими, що втратили чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 25.04.2016 № 228 «Про створення антикорупційного комітету при Луганській обласній державній адміністрації», від 28.10.2019 № 889 «Про внесення змін до складу антикорупційного комітету при Луганській обласній державній адміністрації та Положення про нього».


+Поширити: