На Луганщині продовжується боротьба з розповсюдженням ризикового податкового кредиту. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
16 октября 2020, 13:15

На Луганщині продовжується боротьба з розповсюдженням ризикового податкового кредиту

Діяльність ризикових суб’єктів господарювання знаходиться під постійним пильним наглядом податківців Головного управління ДПС у Луганській області.

Так, співробітниками відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, протягом вересня поточного року встановлено розповсюдження низкою підприємств регіону ризикового податкового кредиту на суму понад 156 млн гривень.

Проведені аналітичні дослідження показали, що ці суб’єкти господарювання сформувавши в системі електронного адміністрування ПДВ ліміт, за рахунок реєстрації податкових накладних на отримання продуктів харчування (свіжі абрикоси, персики, кавуни, ковбаса, м’ясо та інше), здійснили подальшу реєстрацію податкових накладних на відвантаження інших товарно-матеріальних цінностей (будівельні матеріали, мастило, автозапчастини, дрова паливні та інше) невідомого походження. При цьому у цих горе-підприємців були відсутні як робітники та транспорт, так і приміщення для збереження швидкопсувних товарів та наявність послуг з перевезення придбаної (реалізованої) продукції.

Складені аналітичні дослідження, з ознаками кримінальних правопорушень за ст.ст. 366, 209 КК України, передано для прийняття рішення відповідно ст. 214 КПК України до правоохоронних органів.


+Поширити: