Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал
10 июня 2021, 17:01

СБУ накрила в Одеській області багатопрофільну банду

В Одеській області контррозвідники СБУ викрили й перекрили канал незаконного переправлення мігрантів, зброї та підакцизних товарів. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що до складу злочинної групи входили громадяни України й Молдови, які здійснювали переправлення нелегалів, зброї та підакцизних товарів через Кучурганський лиман.

За попередніми даними, до організації незаконного каналу, можливо, причетні окремі посадові особи Міністерства державної безпеки так званої "Придністровської Молдавської Республіки".

Співробітники СБУ затримали двох зловмисників, громадян України і Молдови, коли вони переправляли в Україну партію підакцизних товарів і вибухових пристроїв.

Зокрема було виявлено і вилучено більш як 5 тисяч пачок сигарет, п'ять гранат РГД, ручну кумулятивну гранату РКГ-3 і гранату Ф-1, 10 боєприпасів до АГС-17, майже 1200 патронів калібру 5,45.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності і причетних до неї осіб.


+Поширити: