Зеленський вважає неминучою зустріч з Путіним. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
16 июня 2021, 13:24

Зеленський вважає неминучою зустріч з Путіним

Президент Володимир Зеленський упевнений у неминучості його зустрічі із президентом Росії Володимиром Путіним. Можливість такого саміту він оцінив в інтерв'ю Agence France-Presse, Reuters і Associated Press, текст якого публікує ОП в середу, 16 червня.

Водночас Український президент відзначив, що зустріч може не відбутися, якщо Путін "не хоче нічого закінчувати".

"Тому будемо сподіватися, що найближчим часом ми отримаємо дати, адженду і терміни, що важливо. Може зустріч із президентом США прискорити нашу зустріч? Зустріч відбувається тоді, коли в ній зацікавлені обидві сторони. Тому я вважаю, що зустріч президентів не може прискорити моєї зустрічі з Путіним. Що стосується моєї зустрічі із президентом США, то я отримав доволі конкретне запрошення. Дат ще немає, але наприкінці липня у нас буде зустріч, офіційний візит у США", - розповів Зеленський.

Раніше Путін підтверджував свою готовність до зустрічі, але поки це затягується російською стороною, відзначив Президент.

"Сьогодні, я не знаю причин, але вони занадто відтягують. Але відтягуванням питання не вирішити. Ставлять питання російської мови, церкви тощо. Навіть у засобах масової інформації обговорюють мою фігуру - це дуже "важливо" у двосторонніх відносинах, коли йде війна... У мене тут дуже відкрита позиція: якщо хочете поваги до російської мови - поважайте українську", - додав Зеленський.


+Поширити: