Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
16 июня 2021, 09:59

На розрахункові рахунки в банку платникам повернуто майже 48 млн грн ПДВ, заявленого до бюджетного відшкодування

Заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Людмила Хворостян повідомила, що за січень – травень 2021 року платники податків Луганщини подали 62 заяви про повернення суми бюджетного відшкодування на розрахунковий рахунок в банку.

Загальна сума заявленого бюджетного відшкодування становить 71,6 млн гривень. В аналогічному періоді минулого року подано 46 заяв на загальну суму 49,7 млн гривень.

За її словами, по 62 заявам платників, поданим у січні -травні 2021 року, проведено 55 камеральних перевірок, 7 камеральних перевірок тривають.

За результатами перевірок по трьом заявам встановлено завищення сум ПДВ, що підлягають бюджетному відшкодуванню на рахунок платника у банку, на 6,9 млн. грн.

Людмила Хворостян зазначила, що за січень-травень 2021 року на розрахункові рахунки в банку платникам вже повернуто 47,6 млн грн податку на додану вартість, заявленого до бюджетного відшкодування.


+Поширити: