Використання бюджетних коштів в особистих інтересах: колишньому голові Лисичанської міської ради повідомлено про підозру. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
16 июня 2021, 09:57

Використання бюджетних коштів в особистих інтересах: колишньому голові Лисичанської міської ради повідомлено про підозру

Керівником Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому голові Лисичанської міської ради за фактом зловживання службовим становищем, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом громадським інтересам (ч. 1 ст. 364 КК України), повідомляє обласна прокуратура.

За даними слідства, у квітні 2019 року посадовець за рахунок коштів місцевого бюджету уклав з адвокатом договір про надання юридичних послуг в особистих інтересах. Внаслідок зловживання службовим cтановищем колишнім головою міськради завдано шкоду місцевому бюджету на суму близько 120 тис. гривень.

Заходи з викриття протиправної діяльності ексмера Лисичанська проводилися за процесуального керівництва Лисичанської окружної прокуратури Луганської області слідчим відділом поліції № 3 Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області та Управлінням стратегічних розслідувань у Луганській області ДСР Нацполіції України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.


+Поширити: