Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
21 июля 2021, 17:01

На Львівщині вибух петарди відірвав дитині всі пальці на руці

У селі Зимна Вода, Львівська область, семирічному хлопчику під час вибуху петарди відірвало всі пальці лівої руки. Про це повідомляє ZAXID.NET у середу, 21 липня.

Інцидент стався напередодні ввечері, а вночі дитину вже прооперували. Тепер хлопчик перебуває в опіковому відділенні 8-ї міської клінічної лікарні.

"Хлопчика госпіталізували в лікарню у вівторок увечері і вночі ми його прооперували. Під час вибуху йому відірвало три пальці і частково два. На пацієнта попереду чекає ще не одна операція", - заявив завідувач опікового відділення лікарні Василь Савчин.

Своєю чергою, мама хлопчика сказала медикам, що почула вибух і забігла в кімнату, де і побачила сина із закривавленою рукою. Вона відразу викликала медиків.

Як уточнює видання, дітей у кімнаті було двоє. Вони або розбирали, або просто грали з поки що не встановленим предметом, а той раптово вибухнув. При цьому другий хлопчик не постраждав. Тепер поліція з'ясовує, від вибуху якого предмета постраждала дитина.

Портал з посиланням на власні джерела в поліції пише, що в руках у хлопчика вибухнула петарда.


+Поширити: