Негода в Україні: двоє загинули, семеро травмовані. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
22 июля 2021, 11:52

Негода в Україні: двоє загинули, семеро травмовані

В Україні через негоду загинули двоє людей. Житель Донецької області загинув через падіння дерева, а на жителя Луганщини впала конструкція даху. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"На території України в результаті поривчастого (місцями шквального) вітру і інтенсивного дощу, в результаті падіння дерев загинули дві людини і сім осіб з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані. Підтоплено 38 приватних житлових будинків та дворів, евакуйовано 18 людей", - йдеться в повідомленні.

Так, в Дружківці і Костянтинівці Донецької області в результаті падіння дерев було госпіталізовано семеро людей. У Дружківці, Костянтинівці, Слов'янську, Мирнограді, Ямполі та в селі Кіндратівка Краматорського району пошкоджено 77 покрівель (58 приватних і 8 багатоквартирних житлових будинків, 3 школи та 8 адміністративних об'єктів).

У результаті падіння конструкцій даху загинув житель села Мусіївка Міловського району Луганської області.

У Сватовому були пошкоджені дві покрівлі п'ятиповерхових житлових будинків і частково дах міської лікарні, в Троїцькому пошкоджено дах школи.

Також в ДСНС зазначили, що в ніч на 22 липня в Одеській області випало близько 31 мм опадів (80% від місячної норми). У трьох районах Одеси - Суворовському, Малиновському та Київському - було підтоплено 38 приватних житлових будинків та присадибних ділянок. Рятувальники евакуювали 18 осіб з підтоплених будинків та відкачали близько 2 тис. м3 води.


+Поширити: