У Китаї виявлено новий осередок зараження коронавірусом. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
12 сентября 2021, 12:00

У Китаї виявлено новий осередок зараження коронавірусом

На території Китаю виявлено новий епіцентр зараження коронавірусом СOVID-19 - ним стала східна провінція Фуцзянь. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на Держкомітет охорони здоров'я КНР у неділю, 12 вересня.

За його даними, напередодні в суботу 19 внутрішніх випадків зараження були зафіксовані в місті Путянь й один - у місті Цюаньчжоу провінції Фуцзянь.

Загалом за минулу добу в країні виявлено 46 нових інфікованих, 26 з них прибули з-за кордону.

Зазначається, що у Путянь направлено групу для керівництва роботою з профілактики та боротьби з COVID-19.

У серпні центром поширення інфекції всередині країни стало місто Нанкін провінції Цзянсу. Тоді джерелом стали робочі місцевого аеропорту, які займалися прибиранням авіалайнерів, які прибули з-за кордону. Було підтверджено понад 1,2 тисячі випадків зараження. Влада ввела жорсткий локдаун й обмежила транспортне сполучення з потерпілим районом.

З початку пандемії в Китаї зафіксовано 95199 випадків СOVID-19, від пов'язаних з коронавірусом захворювань померли 4636 осіб.


+Поширити: