Moderna не стане ділитися рецептом вакцини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
12 октября 2021, 11:00

Moderna не стане ділитися рецептом вакцини

Компанія Moderna не стане ділитися формулою своєї вакцини від коронавірусної інфекції зі світом, але замість цього збільшить виробництво препарату. Про це в понеділок, 11 жовтня, заявив голова компанії Нубар Афеян, пише Associated Press.

Він зазначив, що керівництво компанії вирішило розширити виробництво власної вакцини замість того, щоб ділитися формулою.

Він зазначив, що Moderna перейшла від нульового виробництва до 1 мільярду доз менш ніж за рік, тому збільшення виробництва під силу компанії.

"Ми думаємо, що зможемо зрости з 1 до 3 мільярдів доз препарату в 2022 році", - сказав Афеян.

Він нагадав, що компанія вже надала значну кількість вакцин біднішим країнам, в основному завдяки своїй роботі з урядом США. Також Moderna тепер працює з урядами кількох країн, "щоб допомогти їм забезпечити поставки препарату в країни з низькими доходами".

За словами Афеяна, ймовірно, що 40 мільйонів доз почнуть відправлятися в останні три місяці цього року, а решту відправляться в наступному році.


+Поширити: