Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
23 ноября 2021, 09:30

На Донбасі за добу поранено двох бійців ЗСУ

Підрозділи сепаратистів минулої доби здійснили сім обстрілів по позиціях ЗСУ на Донбасі. Двоє українських військовослужбовців зазнали поранень, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у ранковому зведенні у вівторок, 23 листопада.

"Воїни перебувають у лікувальному закладі. Стан здоров'я одного пораненого - задовільний, іншого - тяжкий", - йдеться у повідомленні.

Так, у напрямку Попасної противник відкривав вогонь із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У бік Причепилівки ворог двічі здійснив обстріли, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

У районі Лебединського сепаратисти відкривали вогонь двічі, застосовуючи міномети калібру 82 мм та 120 мм.

Біля Кам'янки українські позиції обстріляли з мінометів калібру 82 мм. А поблизу Павлополя противник вів вогонь із великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У свою чергу українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

З початку цієї доби порушень режиму припинення вогню з боку сепаратистів не зафіксовано.


+Поширити: