На Донбасі підлітків судитимуть за подвійне вбивство. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
24 ноября 2021, 14:00

На Донбасі підлітків судитимуть за подвійне вбивство

На Донеччині віддадуть під суд двох юнаків, які здійснили жорстоке подвійне вбивство. Про це повідомляє регіональна прокуратура у середу, 24 листопада.

"При процесуальному керівництві Бахмутської окружної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно двох юнаків, звинувачених у скоєнні умисного вбивства двох осіб за попередньою змовою, крадіжці, незаконному заволодінні паспортом, скоєних групою осіб (п.п.9, 12, 13 ч.2, ч..2 ст.185, ч.3 ст.357 КК України)", - йдеться у повідомленні.

У наглядовому відомстві нагадали, що вбивства було скоєно у серпні цього року. Тоді 16-річний та 18-річний жителі міста Торецьк, раніше засуджені за крадіжки, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, посварилися на вулиці зі знайомим. Вони завдали 44-річному чоловікові кілька ударів руками та ногами по всьому тілу, а коли він знепритомнів, відтягли до зруйнованої будівлі, де закидали камінням.

Свідком пригоди став випадковий 52-річний перехожий. Щоб цей чоловік їх не викрив, зловмисники жорстоко вбили його та також закидали камінням. Переконавшись, що обидві жертви мертві, хлопці витягли із сумки одного з них мобільний телефон, паспорт та військовий квиток, після чого сховали тіла під шифером та з місця злочину втекли.

Через два дні обвинувачені повернулися на місце злочину і підпалили будинок, у якому сховали тіла жертв.

Тепер убивцям загрожує довічне позбавлення волі.


+Поширити: