Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
25 ноября 2021, 17:30

Луганщина вирішила не виходити із червоної зони карантину

Разом з нашою в червоній зоні залишається Львівщина. Львівська ОДА запропонувала Держкомісії ТЕБ та НС не виводити регіон із червоної зони карантину. Про це заявив директор місцевого департаменту охорони здоров'я Орест Чемерис у четвер, 25 листопада.

За його словами, важливо дотримуватися правил карантину і робити щеплення. Попереду різдвяно-святковий період, який може посилити ситуацію.

"У вівторок буде засідання комісії ТЕБ та НС. І враховуючи те, що у нас визначається позитивна тенденція, показники у нас дозволяють вийти з червоної зони, ми, на прохання адміністрації, вирішили поки що утримувати на території червоний рівень епідситуації до більш стабільної ситуації", - сказав Чемерис.

Крім того, Луганська область також залишиться в червоній зоні на своє прохання, незважаючи на покращення епідемічної ситуації.

Держкомісія ТЕБ та НС доручила керівництву ОДА вжити заходів для забезпечення дотримання обмежувальних заходів, передбачених для червоної зони.


+Поширити: