Податкова міліція Луганської області виявила підприємство, яке зберігало паливно-мастильні матеріали без дозвільних документів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
01 февраля 2021, 13:54

Податкова міліція Луганської області виявила підприємство, яке зберігало паливно-мастильні матеріали без дозвільних документів

Співробітниками управління оперативно-розшукової діяльності та управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Луганській області, у ході відпрацювання ринку обігу паливно-мастильних матеріалів, встановлено факт зберігання паливно-мастильних матеріалів без дозвільних документів одним з фермерських господарств Луганської області.

Проведеними на території фермерського господарства заходами встановлено, що службові особи вказаного підприємства здійснювали зберігання дизельного палива в металевій цистерні об’ємом 70000 літрів. В ході перевірки встановлено, що ліцензія на право зберігання пального та документи підтверджуючих походження товарно-матеріальних цінностей відсутні.

Під час огляду вказаної цистерни виявлено та вилучено близько 50000 літрів дизельного палива орієнтовною вартістю 1,5 млн.грн. та металева цистерна орієнтованою вартістю 100 тис. гривень. Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму близько 1,6 млн. гривень.

Відносно порушника складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 164 КУпАП.


+Поширити: