Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
11 февраля 2021, 14:00

Місцеві бюджети Луганщини отримали 1 млн гривень від ліцензування алкоголю, тютюну та пального

За січень 2021 року казна Луганської області поповнилася на 1 млн грн від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Луганській області.

Станом на перше лютого 2021 року на Луганщині здійснюють діяльність 1256 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

У січні 2021 року видано 241 ліцензію на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, 12 ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального.

В той же час, у січні поточного року анульовано 60 ліцензій, з яких 3 – за порушення законодавства в частині продажу неповнолітнім особам тютюнових виробів.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно, використовуючи електронні сервіси, у т.ч. «Електронний кабінет» та «InfoTAX».

Актуальну податкову інформацію можна отримати також на офіційних сторінках служби у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/TaxUkraine/

https://t.me/tax_gov_ua

https://www.youtube.com/channel/UCvdcv-7iVw7IGL0uFa_6Uaw

https://www.youtube.com/channel/UCggb4UOzdEjxmByM1MvhokA

https://www.facebook.com/tax.lugansk/

https://t.me/lg_tax


+Поширити: