На Луганщині поліцією затримано збувача особливо небезпечного психотропу PVP. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
23 марта 2021, 09:00

На Луганщині поліцією затримано збувача особливо небезпечного психотропу PVP

35-річного, раніше судимого за скоєння наркозлочину, мешканця міста Лисичанськ було затримано на «гарячому» саме під час збуту ним психотропної речовини PVP. Чоловікові оголошено про підозру у скоєні злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

В рамках відкритого кримінального провадження слідчими Слідчого управління спільно з оперативниками під процесуальним керівництвом прокуратури проведено санкціонований судом обшук за місцем мешкання підозрюваного. Під час проведення слідчих дій з місця проживання чоловіка вилучено ще 11 розфасованих пакунків з психотропною речовиною PVP, пігулка та рідина наркотичного засобу – метадону, а також гроші, отримані ним за збут наркотиків та психотропів.

Досудове слідство по кримінальному провадженню триває. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


+Поширити: