Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
23 марта 2021, 17:36

Неприбуткова організація змінила місцезнаходження: включення (повторне включення) до Реєстру неприбуткових установ та організацій

У Головному управлінні ДПС у Луганській області звертають увагу. Інформація про зміну місцезнаходження неприбуткової організації, яка пов’язана зі зміною адміністративного району, або про зміну керівника такої організації оновлюється в контролюючих органах на підставі відомостей, отриманих від державного реєстратора, у порядку, визначеному Законом України від 15 травня 2003 року № 755-ІV «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» зі змінами.

У разі зміни організаційно-правової форми неприбуткової організації, внесення змін до її установчих документів (або установчих документів організації вищого рівня, на підставі яких діє неприбуткова організація відповідно до закону) неприбуткова організація має подати за основним місцем обліку реєстраційну заяву за формою № 1–РН з позначкою «зміни».

До цієї заяви додаються копії документів відповідно до пункту 6 Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, затвердженого Постановою КМУ від 13 липня 2016 року № 440 зі змінами.

Заява та копії документів мають бути подані протягом десяти календарних днів з дня державної реєстрації таких змін, а в разі, коли державна реєстрація не змінюється протягом десяти календарних днів з моменту виникнення зазначених обставин.

Детальніше з цим роз’ясненням можна ознайомитися у листі ДПС України від 04.03.2021 № 5696/7/99-00-18-04-02-07.


+Поширити: