Жигулі-кабріолет проти патрульних: хто кого?. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
10 мая 2021, 17:56

Жигулі-кабріолет проти патрульних: хто кого?

Майже у 10 разів перевищував вміст алкоголю в організмі водія, який намагався втекти від патрульних Кременчука, повідомляє прес-служба управління.

Подія трапилась на автомобільній дорозі Полтава-Олександрія. Інспектори помітили ВАЗ 21013, що рухався з явними технічними несправностями.

Увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору, охоронці порядку подали сигнал про зупинку, але водій лише пришвидшив рух.

Транспортний засіб вдалось зупинити у селі Щербаки. За кермом перебував 36-річний чоловік, під час спілкування з яким, патрульні одразу помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Алкотестер Драгер показав результат — 1,9 ‰, що майже у 10 разів перевищує допустиму норму.

Інспектори склали на керманича адміністративні матеріали: за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) та за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою без відповідних документів) КУпАП.


+Поширити: