СБУ викрила інтернет-агітатора, який закликав до зміни меж території України на Закарпатті. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал
12 мая 2021, 08:15

СБУ викрила інтернет-агітатора, який закликав до зміни меж території України на Закарпатті

Служба безпеки України викрила та блокувала діяльність мешканця Закарпаття, який закликав до зміни державних кордонів і повалення влади, повідомляє прес-служба СБУ на Закарпатті.

За попередніми даними слідства СБУ, мешканець Закарпаття поширював у соціальних мережах деструктивні дописи із закликами до захоплення влади в країні. Зокрема, зловмисник закликав громадян підтримати відділення Закарпатської області від нашої держави.

Повідомляється, що ініційована Службою безпеки України лінгвістична експертиза підтвердила, що у розповсюджуваних текстах містилися заклики до порушення територіальної цілісності України.

Наразі фігуранту провадження слідчими органів безпеки повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України, зазначають у відомстві.


+Поширити: