Ляшко: ми готуємося до щорічної вакцинації від COVID. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
14 июня 2021, 16:57

Ляшко: ми готуємося до щорічної вакцинації від COVID

Міністерство охорони здоров'я готується до того, що вакцинація від COVID в Україні буде проводитися кожен сезон. На сьогодні це питання вивчають експерти.

Про це в інтерв'ю "НВ" заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"Ми готуємося до цього (щорічної вакцинації, - ред.) і паралельно ведемо ряд переговорів про підписання контрактів на поставку вакцин в 2022-2023 роках", - зазначив він.

За його словами, на сьогодні міністерство вже звернулося до Національної технічної групи експертів, яка працює разом зі світовою спільнотою і відстежує всі клінічні дослідження, наукові дані про тривалість імунітету.

"Як тільки будуть чіткі підтвердження і розуміння, що імунітет триває рік-два роки, з цього і виходитиме стратегія Міністерства охорони здоров'я щодо щорічної вакцинації і періоду, коли краще вакцинуватися", - додав Ляшко.


+Поширити: