У Міноборони заявили про готовність до нового рівня співпраці з НАТО. Ірта-Fax (версія для друку) 15 июня 2021, 13:50

У Міноборони заявили про готовність до нового рівня співпраці з НАТО

Україна готова до нового рівня співпраці з НАТО, який буде передбачати більш швидку інтеграцію в архітектуру безпеки Альянсу. Про це заявив міністр оборони України Андрій Таран, коментуючи підсумкове комюніке саміту Північноатлантичного альянсу, передає у вівторок, 15 червня, прес-служба Міноборони.

"Вітаю заяву лідерів Альянсу, якою підтверджується рішення, прийняте в 2008 році на Бухарестському саміті НАТО про те, що Україна стане членом Альянсу. Геополітично важливо, що наша держава продовжує залишатися на порядку денному Альянсу. Вдячні НАТО за взаємодію і політику відкритих дверей", - йдеться в коментарі.

Таран зазначив, що таке партнерство є вкрай важливим, і Україна відчуває підтримку організації в протистоянні глобальним загрозам, таким як агресивні політика і дії Росії.

Міністр оборони також повідомив, що Україна готова до нового рівня співпраці, який буде передбачати більш швидку інтеграцію України в архітектуру безпеки Альянсу.

Таран також зазначив, що надання в найближчій перспективі Плану дій щодо членства стало б гарантією незворотності євроатлантичної інтеграції України.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2021/06/2021-06-15-11.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024