Штам коронавірусу Дельта виявили в 74 країнах. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
15 июня 2021, 16:02

Штам коронавірусу Дельта виявили в 74 країнах

Штам коронавірусу з назвою Дельта, який уперше виявили в Індії, поширився в 74 країнах, повідомляє The Guardian.

Відзначається, цей варіант коронавірусу досі швидко поширюється, є побоювання, що він може стати домінуючим штамом у всьому світі.

На цей момент спалахи штаму Дельта були підтверджені в Китаї, США, Африці, Скандинавії та країнах Тихоокеанського регіону. Вчені повідомляють, що він заразніший, а також викликає серйозніші захворювання.

У США, за словами колишнього комісара Управління із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів Скотта Ґотліба, випадки Дельта-варіанта подвоюються приблизно кожні два тижні і становлять 10% від усіх нових випадків, зокрема у Великій Британії на нього припадає більше 90% нових випадків захворювання.

Органи охорони здоров'я в усьому світі збирають дані про поширення нового варіанта, щоб обмінюватися ними, але є побоювання, що в країнах світу, що розвиваються, де менш надійні системи моніторингу, варіант Дельта, можливо, поширився ширше, ніж повідомляють.


+Поширити: