Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Политика
17 июня 2021, 14:16

Прокуратура Нідерландів знову відкинула російську версію аварії МН17

Прокуратура Нідерландів заявила, що українські військові літаки не перебували в районі катастрофи Boeing під Донецьком 17 липня 2014 року. Про це заявила прокурор Манон Ріддербекс на слуханнях у справі MH17 у четвер, 17 червня.

"Спільна слідча група ретельно вивчила це питання, запитавши інформацію від української і російської влади, вивчивши уламки літака і інформацію з відкритих джерел і перехоплених телефонних розмов, а також заслухавши свідків. По-перше, первинні дані радарів не зареєстрували жодного військового літака. Під друге, є свідчення українських свідків і документи, представлені українською стороною, які свідчать про те, що в повітрі над зоною конфлікту не було військових літаків в той час, коли був збитий рейс MH17. Прокуратура також представила документи, які свідчать, що на території площею 50-60 кв. км не було виявлено жодних вказівок на те, що був збитий будь-який інший літак, крім Boeing", - сказала Ріддербекс.

Також вона додала, що всі зібрані на місці катастрофи уламки були досліджені, в тому числі фахівцями російського концерну Алмаз-Антей, і серед них не було знайдено жодних уламків, які могли б належати іншим літакам.

Нагадаємо, пасажирський Boeing 777 компанії Малайзійські авіалінії, що виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, був підбитий 17 липня 2014 року в Донецькій області. Загинули громадяни 10 держав - 298 осіб.


+Поширити: