Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
17 июня 2021, 10:45

На Луганщині викрили поліцейського, який воював за "ЛНР"

Підозрюваний "служив" у "розвідувальному загоні" і на блокпостах перевіряв документи, виявляючи українських правоохоронців.

У Луганській області поліцейський підозрюється в участі в діяльності незаконного збройного формування "ЛНР". Потім він переховувався на території анексованого Криму, а п'ять років тому незаконно повернувся в Україну і став поліцейським, повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

"За даними слідства, в травні 2014 житель Сєвєродонецька вступив в" розвідувальний загін спецпризначення "під командуванням громадянина РФ з позивним "Спец". У складі незаконного збройного формування РФ підозрюваний брав участь в забезпеченні пропускного режиму і чергуванні на блокпостах. Зокрема, він зупиняв автотранспорт, проводив огляд і перевірку документів громадян з метою виявлення і затримання українських правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Після звільнення Сєвєродонецька колишній учасник НЗФ залишив лави підрозділи і поїхав в анексований Крим.

У 2016 році підозрюваний незаконно перетнув державний кордон і нелегально повернувся в Україну, після чого працевлаштувався в органи Нацполіції. До теперішнього часу він був співробітником українських правоохоронних органів.

Поліцейському повідомлено про підозру.

Нагадаємо, під час працевлаштування до органів Нацполіції претенденти на вакантні посади проходять спецперевірку.


+Поширити: