Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Региональные
17 июня 2021, 12:42

На Луганщині поліцейські викрили наркоаграрієв

Слідчі Слідчого управління спільно зі співробітниками Управління боротьби з наркозлочинністю та КОРДу під процесуальним керівництвом прокуратури викрили та задокументували факт вирощування двома мешканцями області нарковмісних рослин конопель в спеціально створених «лабораторних умовах», повідомляє Поліція Луганщини.

В рамках відкритого за даним фактом кримінального провадження за статтею 310 КК України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» за місцем мешкання фігурантів були проведені санкціоновані судом обшуки. В ході обшуків на території домоволодіння фігурантів було виявлено місце вирощування нарковмісних рослин конопель в спеціально створених «лабораторних умовах» та вилучено рослини конопель, близько 3 кг вже висушеного та подрібненого канабісу, спеціальні гроубокси та обладнання для вирощування нарковмисних рослин.

Наразі триває слідство, слідчими призначено ряд експертиз за результатами яких фігурантам буде оголошено про підозру у скоєні злочину та направлено клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу.


+Поширити: