Мінфін уточнив витрати на День незалежності. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Анонс
20 июня 2021, 15:36

Мінфін уточнив витрати на День незалежності

На урочистості до 30-ї річниці незалежності України витратять близько 100 млн гривень, а сума 5,4 млрд гривень включає витрати на будівництво і модернізацію великих інфраструктурних проектів. Про це повідомляється на сайті Міністерства фінансів.

"План заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України крім святкових урочистостей включає масштабні інфраструктурні проекти, зокрема, такі як модернізація шести регіональних аеропортів, розвиток євроколії Київ - Львів - Скнилів, завершення будівництва нового лікувально-діагностичного комплексу в Охматдит", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прогнозована сума витрат в обсязі 5,4 млрд грн включає витрати на будівництво і модернізацію таких об'єктів. При цьому сума витрат безпосередньо на урочистості прогнозується на рівні 100 млн гривень.

"Фінансування всіх заходів плану буде здійснюватися за рахунок державного, місцевих бюджетів, інших джерел, в тому числі приватних інвестицій, грантів, донорської допомоги", - зазначили в Мінфіні.


+Поширити: