Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
20 июня 2021, 16:56

Глава австрійського футбольного союзу: Ми повинні стрибнути вище голови, щоб обіграти Україну

Президент австрійського футбольного союзу Лео Віндтнер поділився думкою про майбутній поєдинок проти України в рамках групового етапу Євро-2020.

За словами функціонера, українська команда є фаворитом майбутньої гри, проте Австрія зробить все можливе для позитивного результату.

"Україна - сильна команда, що довели вони в матчі проти Нідерландів. У них сильні гравці в індивідуальному плані і відмінна статистика. З восьми ігор цього року українці програли тільки одну - Нідерландам. З іншого боку, Австрія в 2021 році виграла всього двічі в семи іграх.

У відбіркових матчах українці випередили в тому числі чемпіонів Європи Португалію. Обіграти Україну - це буде неймовірно складне завдання, але ми повинні показати все, на що ми здатні. Ми можемо зіграти добре і потрібно постаратися, щоб отримати хоча б одне очко. Щоб виграти - нам потрібно стрибнути вище голови".

Спеціаліст назвав завдання збірної Австрії.

"Не має значення яке місце ми займемо в групі. Головна мета - вийти в плей-офф. У будь-якому випадку, якщо ти не фінішуєш першим, то в плей-офф проти тебе буде висококласна команда", - наводить слова Віндтнера Der Standard.


+Поширити: