Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
20 июня 2021, 17:38

Поранення цивільного в Авдіївці: з'явилися деталі

На Донбасі сепаратисти обстріляли Авдіївку в Донецькій області з великокаліберних кулеметів - місцевий житель отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в неділю, 20 червня.

Інцидент стався напередодні близько 18:00. Постраждалим виявився чоловік 1989-го року народження, який перебував у себе у дворі. Обстріл вели з околиці тимчасово непідконтрольного уряду населеного пункту Каштанове.

"Українські військовослужбовці надали потерпілому необхідну медичну допомогу і доставили до лікувального закладу. УС СЦКК здійснила фотофіксацію і верифікацію наслідків зазначеного обстрілу", - сказано в повідомленні.

Українська сторона висловила серйозну заклопотаність щодо цього інциденту, оскільки обстріли населених пунктів сепаратистами "несуть безпосередню загрозу мирному населенню" і свідчать про "прагнення Росії до подальшого загострення ситуації на Донбасі".

"Зазначені дії російсько-окупаційних військ є грубим порушенням міжнародного гуманітарного права і мінських домовленостей. Про всі порушення режиму припинення вогню українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ", - підсумували в штабі ООС.


+Поширити: