Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия
20 июня 2021, 09:58

Бойовики на Донбасі поранили цивільного мешканця Авдіївки

Проросійські бойовики впродовж 19 червня сім разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу з боку бойовиків отримав поранення мешканець Авдіївки.

Про це повідомляє командування операції Об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

Окупанти вчора обстріляли Авдіївку з великокаліберних кулеметів, поранивши чоловіка 1989-року народження. Медичну допомогу пораненому надали українські військові, вони ж його і доправили до лікарні.

Також під ворожі обстріли потрапляли українські позиції поблизу Луганського, Новотошківського та Водяного. Бойовики стріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

А поблизу Зайцевого та Жовтого окупаційні війська запускали через лінію розмежування безпілотники типу "Орлан-10". Українські військові їх вчасно помітили та подавили засобами радіоелектронної боротьби.


+Поширити: