У Криму максимальний приріст COVID-хворих за п'ять місяців. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Анонс
20 июня 2021, 12:48

У Криму максимальний приріст COVID-хворих за п'ять місяців

В анексованому Криму зареєстрований найвищий за п'ять місяців добовий приріст заражень коронавірусом COVID-19. Підтверджено 178 випадків хвороби, повідомив так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов на своїй сторінці у Facebook у неділю, 20 червня.

"За 19 червня на території Республіки Крим зареєстровано 178 випадків коронавірусної інфекції. Із загальної кількості захворілих 119 виявлені під час звернення за медичною допомогою, 54 - серед контактних за раніше зареєстрованими випадками, п'ять випадків привезені з-за кордону", - написав Аксьонов.

Він додав, що кількість осіб, які видужали, за добу становить 57, видужали за весь період - 42 262 особи.

З початку пандемії в Криму виявили близько 46 тисяч випадків зараження коронавірусом. Одужали понад 40 тисяч осіб, померло близько 1,5 тисяч. На лікуванні перебувають понад 2 тисяч пацієнтів.

З 1 березня в Криму скасували більшу частину обмежень для бізнесу, дозволені виставки та банкети. Під забороною знаходяться масові заходи, заповнення кінотеатрів і театрів допускається на 75%, кафе і ресторанів - на 50%, зберігається масковий режим і соціальне дистанціювання.


+Поширити: