Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
22 июня 2021, 11:00

В МВС розповіли, як працюють КПВВ "Чонгар" та "Каланчак"

Роботу КПВВ "Чаплинка" тимчасово припинено з 19 червня по 15 липня 2021 року. Водночас КПВВ "Каланчак" та "Чонгар" працюють у штатному режимі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Цими вихідними в КПВВ "Каланчак" та "Чонгар", як на в’їзд так і на виїзд, прикордонники Херсонського загону оформили 7,2 тисяч осіб та 383 транспортні засоби.

Прикордонники відмовили 18 особам у пропуску в бік тимчасово окупованого Криму через несправні паспортні документи та відсутність належно оформлених документів для виїзду дітей.

До адміністративної відповідальності за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї військовослужбовці притягнули 11 осіб, які прямували через Крим з РФ до України.

Також, в контрольному пункті в’їзду-виїзду "Чонгар" прикордонники виявили іномарку з невідповідністю ідентифікаційного номеру на рамі автомобіля та у реєстраційному документі транспортного засобу.


+Поширити: