У Києві відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Володимира Зеленського та Президента Грузії Саломе Зурабішвілі, яка перебуває в нашій країні з офіційним візитом.. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество
23 июня 2021, 13:17

У Києві відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Володимира Зеленського та Президента Грузії Саломе Зурабішвілі, яка перебуває в нашій країні з офіційним візитом.

У Києві відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Володимира Зеленського та Президента Грузії Саломе Зурабішвілі, яка перебуває в нашій країні з офіційним візитом, повідомляє ОП.

На площі біля Маріїнського палацу пролунали державні гімни Грузії та України. Президенти оглянули стрій воїнів почесної варти.

Володимир Зеленський та Саломе Зурабішвілі представили членів офіційних делегацій і розпочали переговори у форматі віч-на-віч.

Після завершення зустрічі відбудуться українсько-грузинські переговори під головуванням президентів двох держав.

За результатами перемовин Володимир Зеленський і Саломе Зурабішвілі зроблять заяви для представників ЗМІ.


+Поширити: